Boek nu

“Bij Maia Retreats staat sport centraal, omdat we geloven dat actief bezig zijn de ultieme weg is naar balans en ontspanning.”

Boeken?

Stuur ons een mail en wij maken jouw boeking compleet

Ben je op zoek naar een onvergetelijke retreat ervaring? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze retreats zijn ontworpen om je uit te dagen, maar ook tot rust te laten komen in een luxueuze setting met gelijkgestemden.

Om een boeking te maken voor een van onze exclusieve retreats, stuur ons alsjeblieft een e-mail op info@maiaretreats.com of plan een kennismakingsgesprek in. Zodra we je bericht ontvangen hebben, nemen we binnen 24 uur contact met je op. We zullen je voorzien van alle benodigde informatie over een van onze all inclusive retreats.

Veelgestelde vragen

Jij vraagt, wij antwoorden

Zijn vliegtickets bij de prijs inbegrepen?
Ja, de vliegtickets zijn bij de prijs inbegrepen. Wij boeken een ticket voor jou en proberen altijd de beste tijden te kiezen, zodat je optimaal kan genieten van de retreat. .
Zijn alle activiteiten bij de prijs inbegrepen?
Ja, alle activiteiten zijn bij de prijs inbegrepen. Er zullen geen verborgen kosten zijn. Het enige wat bij ons exclusief is, is alcohol. Wij vinden het geen probleem als er een wijntje gedronken wordt tijdens het eten, maar we willen het niet stimuleren door alcohol inclusief te maken. Je betaalt een klein bedrag per glas die aan het einde van de retreat kan worden afgerekend.
Moet ik een reisverzekering afsluiten?
Wij raden altijd aan om een reisverzekering af te sluiten. Dit kan al voor een klein bedrag bij verschillende aanbieders. .
Reis ik alleen of met een groep?
We proberen iedereen op dezelfde vlucht te boeken, zodat je als groep richting Spanje reist. 3 weken van te voren wordt er een groepsapp aangemaakt waar alle laatste informatie in gedeeld wordt en daarin kan worden afgesproken om bij een meetingpoint af te spreken voor de heenvlucht.
Ik ben niet zo sportief, is dit dan wel wat voor mij?
Onze in-house personal trainer traint op ieder niveau. Wil je het rustig aan doen, geen probleem. Onze trainer houdt rekening met jouw wensen en behoeftes. Wij hanteren een niks moet alles mag policy, dus als je zin hebt om een boek te lezen aan het zwembad als er een training wordt gegeven is dat geen probleem.
IK HEB EEN SPECIFIEKE ALLERGIE/DIEET WENS, HOUDT DE CHEF HIER REKENING MEE?
De chef houdt zeker rekening met jouw dieet/allergieën. In het inschrijfformulier wat je toegestuurd krijgt kan je al jouw dieet wensen en of allergieën doorgeven.

Gegevens

Carretera Competa km 12
29793 Torrox
WhatsApp: +31 6 57583896

Social media

Algemene voorwaarden

Reisvoorwaarden
Privacyverklaring

 

Wij zijn aangesloten bij VZR-Garant:

Wanneer wij door financieel onvermogen jouw retreat niet meer kunnen uitvoeren, krijg je de vooruitbetaalde reissom terug van VZR Garant. Check de reisvoorwaarden