Partners

“Bij Maia Retreats staat sport centraal, omdat we geloven dat actief bezig zijn de ultieme weg is naar balans en ontspanning.”

Partner worden?

Waarom samenwerken met Maia Retreats een slimme keuze is

Bij Maia Retreats geloven we in de kracht van samenwerking. Wij zijn ervan overtuigd dat jouw succes ons succes is. Daarom bieden we enkele geweldige voordelen aan onze partners om ervoor te zorgen dat samenwerken met Maia Retreats een goede keuze is voor jouw bedrijf.

Uitstekende financiële vergoeding

Bij Maia Retreats belonen we onze partners royaal. Samenwerken met ons betekent niet alleen de mogelijkheid om je diensten uit te breiden, maar ook om je inkomsten te verhogen. We bieden aantrekkelijke financiële vergoedingen om jouw inzet te waarderen en te belonen.

Cohesie met je eigen klanten

We begrijpen hoe belangrijk het is om een sterke band met jouw klanten te behouden. Daarom werken we nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat ons aanbod naadloos aansluit op jouw diensten. Samen creëren we een harmonieuze ervaring voor jouw klanten.

R

Gratis retreat voor jou

Als partner van Maia Retreats nodigen we je uit om zelf te ervaren wat we te bieden hebben. Als blijk van waardering bieden we je een gratis retreat aan, zodat je de magie van onze programma’s kunt ervaren en met enthousiasme aan jouw klanten kunt vertellen.

Ontzorgd tijdens het gehele proces

We begrijpen dat het organiseren van retreats en wellnessprogramma’s uitdagend kan zijn. Daarom nemen wij de last van de organisatie van je over. Je kunt rekenen op onze expertise en ervaring om jou te ontzorgen tijdens het gehele proces.

m

Hulp tijdens het gehele proces

Vanaf het eerste contact tot aan het moment dat jouw klanten terugkeren van hun retreat, staan we altijd voor je klaar. Ons toegewijde team biedt voortdurende ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Een op maat gemaakt programma.

We begrijpen dat ieder partner zijn of haar ideale retreat wilt organiseren. Daarom werken we samen met jou om een op maat gemaakt retreatprogramma te ontwikkelen dat perfect aansluit bij de behoeften en verwachtingen van jouw klanten. 

Kortom, samenwerken met Maia Retreats is de sleutel tot groei en succes voor jouw bedrijf. We zijn er trots op om partnerschappen te creëren die langdurig en vruchtbaar zijn. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen kunnen bouwen aan een stralende toekomst.

Onze partners

Deze partners gingen jou voor. Sluit jij je ook aan?

Hier is een selectie van vooraanstaande partners die wij bij Maia Retreats erg hoog hebben zitten. We zijn meer dan trots om deze mooie bedrijven onze partners te noemen en zijn dankbaar voor hun vertrouwen in Maia Retreats. Ben jij klaar om je aan te sluiten bij voor een succesvolle samenwerking?

PUUR PT

Puur PT is gespecialiseerd in personal training en small group training. Sinds kort hebben ze een nieuwe locatie waar je een open gym hebt. Een geweldig bedrijf met fantastisch personeel. We raden ze van harte aan, aan jou. Benieuwd? Check hun website.

Bezoek de website

Studio 44

Ontdek een scala aan trainingen bij Studio 44 Fit, waaronder FreshBalance, Pilates en Yoga. Als gewaardeerde partner bevelen wij Studio 44 Fit van harte aan voor jou. Benieuwd naar wat de lessen te bieden hebben?

bezoek de website

Evelien van Pelt Coaching

Maak kennis met Evelien van Pelt, een gepassioneerde expert met meer dan 13 jaar ervaring in de sport- en fitnesswereld. Wat begon als een persoonlijke hobby, groeide uit tot een levensstijl doordrenkt met toewijding aan voeding, training en het helpen van anderen. Benieuwd naar haar retreat?

Bezoek de website

Lightstone

Lightstone Engagement & Coaching biedt diverse diensten aan die gericht zijn op het verbinden van mensen. Dit omvat engagement management in organisaties, workshops en individuele coaching, relatietherapie, en team- en organisatiecoaching. Benieuwd naar onze retreat? Klik op de link voor meer informatie.

Bezoek de website

Neem contact op!

Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je een retreat boeken? Neem dan contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug. 

Whatsapp ons

+31 6 57583896

Gegevens

Carretera Competa km 12
29793 Torrox
WhatsApp: +31 6 57583896

Social media

Algemene voorwaarden

Reisvoorwaarden
Privacyverklaring

 

Wij zijn aangesloten bij VZR-Garant:

Wanneer wij door financieel onvermogen jouw retreat niet meer kunnen uitvoeren, krijg je de vooruitbetaalde reissom terug van VZR Garant. Check de reisvoorwaarden